Etusivu

Toimitilojen kokonaispalvelut

Asiakas

Yritykset tarvitsevat omien ydintoimintojensa tueksi useita erilaisia toimitilapalveluita esim. aula, postitus,- ja siivouspalveluita. Tarvittavan palvelukokonaisuuden on oltava helposti saatavilla, hyvin johdettu, monipuolinen, joustava ja jatkuvasti kehittyvä. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että teemme sen minkä lupaamme.

Confide

Yrityksemme nimessä oleva sana confide tarkoittaa suomeksi luottamusta. Tiedämme, että molemminpuolinen luottamus luo edellytyksen hyvälle ja toimivalle asiakassuhteelle – aidolle kumppanuudelle. Molemminpuolinen luottamus on myös edellytys työnantajan ja henkilöstön väliselle aktiiviselle yhteistyölle.

Suomen vahvimmat 2021

Confide Toimitilapalvelut Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat 2021-sertifikaatti, joka on todiste yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Sertifikaatin myöntää vuosittain Suomen Asiakastieto Oy.

Henkilöstö

Palveluyrityksenä tärkein voimavaramme on oikealla palveluasenteella varustettu ammattitaitoinen henkilöstö. Hyvällä johtamisella varmistamme, että henkilöstömme kehittää palvelukokonaisuuksia jatkuvasti yhä paremmiksi. Henkilöstömme palkitsemisohjelma kannustaa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.