Yritys

Confide Toimitilapalvelut Oy

Kotimainen, yksityisomisteinen vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka on keskittynyt tuottamaan, johtamaan ja kehittämään laajoja palvelukokonaisuuksia yrityksille erityisesti toimistoympäristössä. Asiakasyrityksemme toimivat monikäyttäjäkohteissa sekä yhden käyttäjän toimistokohteissa.


Toimintatapamme

Haluamme helpottaa palveluratkaisuillamme asiakkaidemme arkea, jotta he voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja sen edelleenkehittämiseen. Tuotamme asiakkaillemme räätälöidyt palvelukokonaisuudet omalla henkilökunnallamme sekä valittujen kumppaniemme kanssa yhteistyössä Confide Toimitilapalvelut Oy:n vastatessa kaikista toimituksen osa-alueista. Yrityksemme nimessä oleva sana confide tarkoittaa suomeksi luottamusta. Yhteisen luottamuksen ja toimivan palvelutuotannon aikaansaamiseksi ovat seuraavat asiat meille tärkeitä;


Ammattitaito ja asenne

Meille palvelutuotannon toimivuuden kannalta tärkein asia on ammattitaitoinen ja oikealla palveluasenteella varustettu henkilöstö.

Tavoitettavuus

Olemme tavoitettavissa asiakkaan palautteeseen, tiedusteluihin ja tilauksiin liittyen. Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla.

Ketteryys

Reagoimme asiakkaittemme haasteisiin nopeasti ja luovin ratkaisuin. Palveluratkaisumme ovat ketterästi muunneltavia erilaisille asiakkaillemme.

Joustavuus

Asiakkaittemme tilanteet ja tarpeet muuttuvat. Palveluidemme on tarvittaessa joustettava. Sopimusmallimme mahdollistaa nopeatkin muutokset palvelutarpeessa.

Jatkuva kehittäminen

Osallistamme henkilöstömme lisäksi myös asiakkaamme palvelukokonaisuutemme jatkuvaan kehittämiseen helpottaaksemme asiakkaamme arkea yhä enemmän.

Henkilöstön pysyvyys

Varmistamme korkean henkilöstötyytyväisyyden hyvällä johtamisella, monipuolisilla tehtävillä, jatkuvalla toiminnan kehittämisellä sekä palkitsemalla hyvistä suorituksista.